Ons Aanbod

Thuismakers voert alle vernieuwingswerken uit:

Chape en egaliseren

De voorbereiding maakt de vloer

Een mooie vloer zonder putjes, bultjes en met een gelijkmatige afwatering vraagt om een perfecte egalisering van de ondergrond. Een werk waar Thuismakers meer dan de nodige aandacht aan besteedt. Om alle onvolkomenheden bij voorbaat uit te sluiten.

Vloeren

Welke vloer vind je de mooiste?

Ga je voor keramische tegels of voor natuursteen? Voor parket of laminaat? Voor een kurk- of een vinylvloer? Of voor vasttapijt? Thuismakers helpt je om de juiste vloer te kiezen voor elke ruimte via een uitgebreide handleiding en een permanente keuze uit liefst 44 vloeren in onze toonzaal.

Loodgieterij

Alles wat nodig en … bij wet verplicht is

Loodgieterij is een vast onderdeel van elke vernieuwingsoperatie. Sanitaire en verwarmingsinstallaties die aan vernieuwing toe zijn. Een radiator die verplaatst moet worden… In onze toonzaal kan je alvast je keuze maken uit een mooi assortiment sierradiatoren die op dit moment ‘hot’ zijn.

Elektriciteit

Een huis vol nieuwe energie

Een ruimte vernieuwen betekent ook dat de elektrische installatie zorgvuldig gekeurd en waar nodig aangepast moet worden. Ze moet beantwoorden aan een aantal wettelijke verplichtingen waardoor een update niet alleen nuttig, maar vaak ook noodzakelijk is. Thuismakers ziet er ook nauw op toe dat je elektrische installatie perfect is afgestemd op de specifieke behoeften in elke ruimte.

Muren en plafonds isoleren en schilderklaar maken

Minder energiekosten, meer comfort

De energieprijzen stijgen, maar ook onze comfortbehoefte groeit. Een aangepaste warmte- en geluidsisolatie betekent een aanzienlijke verbetering van je woonkwaliteit. Is een spouwisolatie moeilijk of onmogelijk? Dan is een isolatie van binnenuit de oplossing. Moeten de muren of de plafonds opnieuw bepleisterd worden als voorbereiding voor schilder- of behangwerken? Dan kan je best in één moeite opteren voor een goede isolatie.

Plaatsen van badkamers en keukens

Genieten met alle zintuigen

Een badkamer of een keuken zijn niet meer wat ze vroeger waren. Thuismakers maakt er echte belevingsruimten van. Op maat van je wensen. In lijn met jouw levensstijl. Elke ruimte wordt gerenoveerd met het oog op de installatie van de keuken of de badkamer van je keuze. Thuismakers werkt daarbij nauw samen met Desco & Vasco, al jaren specialisten in moderne badkamers en keukens.

Plaatsen van binnendeuren

Je binnendeuren vertellen alles

Binnendeuren verraden meestal hoe oud je woning is of toch uit welke periode ze dateert. Bij de vernieuwing van een interieur is het dus maar logisch dat je ook je deuren in het renovatieplan meeneemt. Zeker als er ook technisch moet worden ingegrepen. Wanneer de vloerhoogte wordt aangepast, bijvoorbeeld. In onze toonzaal vind je een mooi overzicht van de binnendeuren die momenteel het meest in trek zijn.

Plaatsen van ingemaakte kasten

Renoveren betekent ook ruimte creëren

Bij een vernieuwingsoperatie is het niet onverstandig om ook voldoende ‘nuttige bergruimte’ te creëren. Sommige ruimten kunnen met een eenvoudige ingreep van extra bergruimte worden voorzien, met op maat gemaakte inbouwkasten. Thuismakers ontwerpt en fabriceert in eigen atelier zowel klassieke als eigentijdse kastruimten in alle maten, kleuren en vormen. Met handgrepen die zijn aangepast aan de stijl van jouw interieur.

Plaatsen van verlichting

Licht doet leven

Als één element de sfeer bepaalt in huis dan is het wel de verlichting. De keuze uit verschillende soorten verlichting was nooit groter. In de Thuismakers toonzaal kan je met alle mogelijke toepassingen kennismaken. Richtbare en dimbare verlichting, algemene verlichting, puntverlichting, wandverlichting, aangepaste lichtkleur en intensiteit. Ontdek hoe je met licht kunt spelen om je interieur in de juiste sfeer te brengen. Luister naar het advies van onze specialisten en raadpleeg de uitgebreide catalogus die we je graag en gratis aanbieden.

Schilder- en behangwerken

Je interieur verdient de mooiste kleuren

Welke kleur of kleuren bepalen straks het woonbeeld in huis? Kies je voor kleurencombinaties of voor verf én behangpapier? De Thuismakers interieurspecialisten (bege)leiden je doorheen de haast ongelimiteerde mogelijkheden. Een herbepleisterde muur schilderen? Het Flamant-gamma is al jaren Thuismakers’s leidraad als het gaat om nieuwe, vernieuwende kleuren. En ook het behangpapieraanbod is quasi onuitputtelijk. Nu nog het beste advies … en je bent op weg naar een perfect eindresultaat.

Raamdecoratie

Een nieuwe kijk op de buitenwereld

Wat wil je met je raamdecoratie bereiken? Wil je inkijk vermijden? Moet ze zonwerend zijn? Wil je een verduisterend effect? Of dat alles tesamen? En welke soort bekleding past het best in joùw interieur? Stoffen gordijnen of houten shutters? Houten of aluminium lamellen? Thuismakers werkt nauw samen met zijn partner Sole Raamdecoratie om je aan de juiste raambekleding te helpen. Dat ontdek je meteen als je door het rijke Sole assortiment wandelt in onze toonzaal.

Tapijten

Je vloer is gespreid

In een vernieuwd interieur kan een tapijt wonderen doen. Maar welk tapijt past het best bij die nieuwe vloer? En welke kleur of tekening geeft je salon, eetruimte, slaapkamer, badkamer die unieke finishing touch die je voor ogen had? Bij Thuismakers kan je het alvast rustig komen bekijken. Loop even met ons mee door de tapijtcatalogus. En voel zelf met welk tapijt je de meeste affiniteiten hebt, in onze toonzaal.

 

Laat je inspireren

Thuismakers Schilde

Turnhoutsebaan 100/2
2970 Schilde
T: +32(0)3 500 04 13
info@thuismakers.be

OPENINGSUREN

ma-vr: 14.00 - 18.00 u.
za: 10.00 - 17.00 u.
en op afspraak

Thuismakers Rumst

Bussestraat 44
2840 Rumst
T: +32(0)3 500 04 13
info@thuismakers.be

OPENINGSUREN

do-vr: 14.00-18.00.
zat: 10.00-17.00.
en op afspraak